Klantenservice

Garantie op onze producten
Bij Accutester Online vinden we het erg belangrijk dat u tevreden bent met de door u bestelde producten. Door bijna alle merken die wij verkopen wordt een garantietermijn gehanteerd van 2 jaar.

Wanneer gaat de garantie in?
De fabrieksgarantie geldt altijd vanaf de aankoopdatum.

Wanneer kunt u een beroep doen op de garantie?
U kunt zich beroepen op de garantie:
Als een product niet goed is of niet goed werkt
Als een product een gebrek heeft dat buiten uw schuld ontstaan is.

Neem alstublieft zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij direct een oplossing voor u kunnen regelen.

Wat valt buiten de garantie?
Sommige defecten of gebreken vallen buiten de garantie, te denken is aan:
Onjuist gebruik van het product waardoor schade is ontstaan
Onderdelen die zijn getroffen door slijtage
Producten die u zonder kennisgeving vooraf retour stuurt.

Betalingsmogelijkheden bij accutesteronline.nl
Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

iDeal
Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

Vooruitbetaling per bank
U kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijgt u een e-mail van ons. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor uw overboeking. We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Achteraf betalen – Afterpay
Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. AfterPay voert voor accutesteronline.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €300,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen. Bekijk de betalingsvoorwaarden van Afterpay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Afterpay. Afterpay voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Afterpay.

 

PayPal (en PayPal Express)
Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

We ondersteunen ook PayPal Express. Dit is een nog snellere betaalwijze via PayPal, waarbij uw verzendinformatie automatisch uit PayPal wordt overgenomen. Kies vanuit uw winkelwagentje voor Direct afrekenen met PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. De gegevens van uw bestelling worden direct overgenomen en u kunt direct geld overmaken via PayPal.

Verzending onder rembours
Betaalt u liever contant aan de pakketbezorger? U krijgt het pakket overhandigd nadat u het verschuldigde bedrag contact afrekent aan de bezorger. Voor rembourszendingen brengen we € 15,- in rekening.

Bestellen in België of andere landen binnen de EU

Als u een bedrijf heeft in België of een ander land binnen de EU en u wilt een bestelling plaatsen? Neemt u dan vooraf contact met ons op. Aan btw-plichtige bedrijven buiten Nederland wordt geen btw in rekening gebracht. Wij maken een account voor u aan in onze webshop. Zo betaalt u geen btw meer.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen via het telefoonnummer: 050-2111775 of via ons e-mailadres: info@accutesteronline.nl . Wij vragen u om het vat-nummer van uw bedrijf bij de hand te houden. Vat-nummers kunnen hier worden gecontroleerd: http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vieshome.do.

Zoals het een moderne webwinkel betaamt, versturen wij uw bestelling nog dezelfde werkdag. Voorwaarde is dat uw bestelling en betaling voor 17:00 uur binnen zijn en dat de bestelling in Nederland of België geleverd moet worden.

Gratis verzending bij ene bestelling vanaf €100 in Nederland en België

Voor bestellingen naar adressen in Nederland en België brengen we geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf €100. De verzendkosten voor bestellingen tot €100 zijn €4,95 (in Nederland en België).

Verzendkosten buiten Nederland en België

Woont u buiten Nederland of België? Dan worden er verzendkosten in rekening gebracht. Als u uw adres invult ziet u hoeveel de verzendkosten voor uw pakket zijn.

We leveren wereldwijd. Woont u in een land dat niet in de lijst staat? Dan verzoeken we u om contact met ons op
te nemen. We laten u dan zo snel mogelijk weten hoeveel de verzendkosten zijn.

PostNL: pakketten tot 30 kg

Alle pakketten tot 30 kg versturen we standaard met PostNL. Als u niet thuis bent, wordt uw pakket aan uw buren aangeboden. Lukt dat ook niet, dan probeert de bezorger het de dag erna nog een keer en anders gaat het pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt. De bezorger brengt u hiervan op de hoogte door middel van een briefje.

PostNL stuurt een e-mail met een track-and-tracenummer en een bezorgdatum en –tijd (dagdeel) naar het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Eventueel kunt u het bezorgmoment aanpassen via de PostNL-website of hun app.

De bezorgers van PostNL werken op maandag t/m zaterdag.

Transmission: pakketten boven de 30 kg

Is uw pakket zwaarder dan 30 kg? Dan versturen we het via vervoerder Transmission. De bezorgers van Transmission komen 2 keer bij u langs. Bent u allebei de keren niet thuis, dan vindt u een briefje in de brievenbus met contactgegevens om een afspraak te maken voor bezorging.

Transmission stuurt u op de dag van uw bestelling een e-mail met de geschatte levertijd (tijdsbestek van 2 uur). Hiervoor gebruiken zij het e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw bestelling.

De bezorgers van Transmission werken op maandag t/m zaterdag.

Heeft u speciale wensen?

    • Wilt u liever niet dat uw pakket bij de buren wordt bezorgd?
    • Wilt u een bezorgdag aangeven bij uw bestelling?
    • Heeft u een ander verzoek?

Geef het a.u.b. aan in het opmerkingenveld op de bestelpagina.

Is er iets mis met uw product of voldoet het niet aan uw wensen? U kunt uw product zonder opgave van reden terugsturen binnen 14 dagen na levering.

Wanneer mag u een product terugsturen?
Binnen 14 dagen na levering
Als u niet tevreden bent (of om wat voor reden dan ook).

14 dagen bedenktermijn
We geven u 14 dagen bedenktermijn op onze producten. U mag het binnen die 14 dagen retourneren als u niet tevreden bent.

Hoe werkt retourneren?
De makkelijkste manier om je product te retourneren is door gebruik te maken van ons retourformulier. Wij sturen je dan labels waarmee je jouw bestelling gratis aan ons kunt retourneren. Klik hier.

Aankoopbedrag terugstorten
Uw aankoopbedrag storten we zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding.

Heeft u nog vragen?
Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar via 050-2111775 of via e-mail: info@accutesteronline.nl.